Du har valgt:

Salgsingeniør

Hans Buch A/S er en moderne ingeniør- og handelsvirksomhed, som udvikler og leverer industriudstyr og -løsninger. Med vores store erfaring, brede program af kvalitetsprodukter og services, løser vi opgaver for et bredt udsnit af danske private og offentlige kunder.

Vi er stolte af vores kultur, hvor vi har fokus på den enkelte medarbejder og dennes trivsel. Medarbejderne får de udfordringer og den uddannelse, der skal til, for at de og virksomheden fortsat udvikler sig. Tonen er uhøjtidelig, og der er højt til loftet. Vi har en god og sund frokostordning, frisk frugt hver dag og motionscenter.

 

 

 

Trin 1
Persondata
Trin 2
Dokumenter
Trin 3
Bekræft ansøgning

Send ansøgning

Det tager kun et øjeblik at sende din ansøgning. Ansøgningsprocessen består af tre simple trin.

Undervejs har du mulighed for enten at indtaste din ansøgning eller uploade den og eventuelle andre dokumenter som vedhæftede filer.

Din ansøgning er først afsendt når du har gennemført alle tre trin.

 

Denne service anvendes til at sende en ansøgning til virksomheden Hans Buch. Alle de oplysninger du afgiver i forbindelse med registering af din ansøgning behandles fortroligt og vi forpligter os til at overholde den til enhver tid gældende lovgivning vedrørende beskyttelse af personlige data.
Vi opbevarer din ansøgning i op til 6 måneder, men vi kontakter dig kun vedrørende eventuelle andre relevante stillinger, hvis du giver tilladelse til dette i forbindelse med registrering af din ansøgning.
JobNext anvendes som serviceudbyder i forbindelse med registrering og behandling af ansøgninger. Alle de oplysninger du afgiver er dog udelukkende tilgængelig for os og hverken JobNext eller andre virksomheder har adgang til at anvende de oplysninger du afgiver.

  Jeg accepterer


Powered by JobNext