I Fritz Schur Technical Group er der plads til medarbejdere med mange forskellige indgangsvinkler.

Vi lægger meget vægt på at de mennesker, som udgør vores hold, er mennesker af rette støbning, som forstår at bibeholde den rette fokus.

Denne fokus er på vores partnere. At det så samtidigt godt må være sjovt at være en del af gruppen, skal ikke være nogen hemmelighed, for glade og veloplagte medarbejdere bidrager til de bedste løsninger for alle.

 

Det vil også glæde os at høre fra dig uopfordret, så send os gerne en ansøgning med et par linjer om dig selv, din erfaring og hvad du søger.

Ansøgningsfrist
17. januar 2019

Studentermedhjælper Finance

 

Vil Du arbejde med økonomi?

Så grundlæg din karriere i en selvstændig og lærerig stilling som studentermedhjælper

 

Du er godt i gang med en videregående uddannelse, eksempelvis HA eller tilsvarende,

og har lyst til at opnå relevant, praktisk erfaring med opgaverne i et Finance-team. Du får mulighed for at prøve kræfter med en bred vifte af selvstændige opgaver som eksempelvis opfølgning på debitorer, afstemning af kontoudtog, bogføring af udgifts- og indkøbspuljebilag samt store som små ad hoc opgaver.

 

Du tilknyttes Finance-Teamet og får en bred kontaktflade blandt professionelle og engagerede kolleger

i et rart arbejdsmiljø, hvor vi vægter det professionelle uden at glemme det sociale. Vi er en afdeling med bred berøringsflade, og hvis du selv vil, får du en udfordrende og lærerig tid. Vi lytter gerne til dine forslag og ideer, der kan omsættes i praksis og medvirke til at vi når vores mål. Vi lægger vægt på, at du bliver dygtigere af at gå på arbejde og arbejder målrettet med medarbejdertrivsel, hvilket bl.a. betyder en god kantineordning, personaleforening, motionscenter og masser af sociale arrangementer. Du kommer til at referere til Regnskabschefen og vil få din primære plads i Finance-teamet, der har til huse i Albertslund.

 

Lidt om dig selv

Du arbejder disciplineret og struktureret, ligesom du er selvkørende og detaljeorienteret. Du er flittig, leverer til tiden og motiveres, når du er med til at gøre en forskel. Kommunikativt er du stærk; du lytter, er åben for input og du kan udtrykke dig klart og tydeligt på både dansk og engelsk. Dertil er du kvalitetsbevidst og forstår at tage fat, så opgaverne bliver løst indenfor deadline.

 

Din fremtidige arbejdsplads

Fritz Schur Technical Group er en vækstorienteret og moderne koncern, der er midt i spændende udvikling såvel i Danmark som internationalt. FSTG består af 4 selskaber, Fritz Schur Energy A/S, Hans Buch A/S, Fritz Schur Teknik A/S og Johs Thornam A/S, beskæftiger omkring 200 højt kvalificerede medarbejdere og omsætter årligt for mere end 600 mio. kroner. Gennem det seneste årti har selskaberne i gruppen opkøbt en lang række virksomheder, alle med henblik på at styrke Fritz Schur Technical Groups position som en væsentlig udbyder af højt profilerede produkter og løsninger, der fortsat vil være med til at drive udviklingen af bæredygtige løsninger til industrien.

 

Vil du høre mere om stillingen, så giv Regnskabschef Stine Berg, mobil 26 80 26 64 eller læs mere på www.fstg.dk.