Fritz Schur Energy A/S udvikler og fremstiller hydrauliske system-løsninger til vindmølle-producenter.

Vi er del af Fritz Schur Technical Group, som er en vækstorienteret og moderne industrikoncern i spændende udvikling såvel i Danmark som internationalt.

Læs mere på www.fsenergy.dk

 

I Fritz Schur Technical Group er der plads til medarbejdere med mange forskellige indgangs-vinkler.

Vi lægger meget vægt på at de mennesker som udgør vores hold, er mennesker af rette støbning, som forstår at fasstholde den rette fokus.

Denne fokus er på vores partnere. At det så samtidigt godt må være sjovt at være en del af gruppen, skal ikke være nogen hemmelighed, for glade og veloplagte medarbejdere bidrager til de bedste løsninger for alle.

 

Læs mere på www.fstg.dk

Internal Sales and Logistics Support

Til at styrke vores Wind Power After Market søger vi en dynamisk og serviceminded Sales and Logistics Support med teknisk flair.

Du får en yderst vigtig rolle - sammen med resten af teamet - med at sikre at vore mange trofaste kunder i hele verden får den bedst mulige service.

Du forstår kundernes behov – dén viden deler du med dine kolleger og bidrager dermed til afdelingens vækst og øgede markedsandele. Du får mulighed for både personlig og faglig udvikling, og kommer til at præge både stillingen og afdelingen. Arbejdsstedet er i Glostrup.

 

Du kommer primært til at arbejde med opgaver som:

 • Kundehenvendelser, tilbudsgivning og ordrehåndtering, så vi leverer det, vi lover
 • Opfølgning på tilbud og ordrer
 • Support til sælgere
 • Løbende samarbejde og planlægning i samspil med firmaets øvrige afdelinger
 • Ad hoc opgaver

 

Du bliver en succes hos Fritz Schur Energy, hvis du:

 • Er en udadvendt og relationsskabende person
 • Har flair og interesse for teknik, og har lyst til at omsætte det i godt købmandsskab
 • Har teknisk salgserfaring. Kender du til hydraulik, vindmøller og reservedelssalg, er det en fordel
 • Kan bevare overblikket og det gode humør i en hektisk hverdag
 • Trives med forandringer og kan bidrage med nytænkning
 • Både taler, læser og skriver engelsk – også teknisk. Taler du spansk og/eller tysk, er det en fordel

 

Din fremtidige arbejdsplads

Fritz Schur Energy har stor erfaring med udvikling og fremstilling af hydrauliske systemløsninger til vindmølleproducenter. Vi er en del af Fritz Schur Technical Group, som er en vækstorienteret og moderne industrikoncern i spændende udvikling såvel i Danmark som internationalt.

 

Hos Fritz Schur Technical Group er der fokus på den enkelte medarbejder og dennes trivsel. Vi lægger vægt på, at vore medarbejdere får de udfordringer og den uddannelse, der skal til for at de - og dermed virksomheden - til stadighed kan udvikle sig.

 

Vi er stolte af vores kultur og arbejder målrettet med medarbejdertrivsel, hvilket bl.a. betyder en god og sund kantineordning, frisk frugt, personaleforening, og masser af sociale arrangementer. Du kan læse meget mere på www.fstg.dk

 

Vil du høre mere om stillingen, så giv Robert B. Juul et kald på mobil 40 27 70 77. Og du kan læse mere om FSE på vores hjemmeside www.fsenergy.dk.