Fritz Schur Energy A/S udvikler og fremstiller hydrauliske system-løsninger til vindmølle-producenter.

Vi er del af Fritz Schur Technical Group, som er en vækstorienteret og moderne industrikoncern i spændende udvikling såvel i Danmark som internationalt.

Læs mere på www.fsenergy.dk

 

I Fritz Schur Technical Group er der plads til medarbejdere med mange forskellige indgangs-vinkler.

Vi lægger meget vægt på at de mennesker som udgør vores hold, er mennesker af rette støbning, som forstår at fasstholde den rette fokus.

Denne fokus er på vores partnere. At det så samtidigt godt må være sjovt at være en del af gruppen, skal ikke være nogen hemmelighed, for glade og veloplagte medarbejdere bidrager til de bedste løsninger for alle.

 

Læs mere på www.fstg.dk

Ansøgningsfrist
19. oktober 2018

Technical Documentation Assistant 

Du bliver en vigtig aktør i forbindelse med vedligehold af vores ledelsessystem

hvilket betyder at du skal sikre at procesbeskrivelser, instruktioner og produktions-vejledninger er korrekte og i orden og at de afspejler husets ledelsesbeslutninger og forpligtelser. Derudover har du ansvaret for at vejlede og undervise dine kolleger i korrekt brug af systemet. Som person er du selvdreven og ansvarlig og du motiveres når tingene er i orden, arbejdet er vel udført og du kan sætte P ved dine opgaver. Din base er i Glostrup, tæt på udvikling og produktion.

 

Du kommer primært til at arbejde med opgaver som

  • Opdatering og vedligehold af FSE’s ledelsessystem – procesbeskrivelser, dokumenter, produktionsinstruktioner og -dokumenter i h. t. aftalte krav
  • Aktiv deltagelse som rådgiver i udviklingsprojekter
  • Vedligeholde kontrolplaner og biblioteker samt handover-dokumenter for afsluttede projekter
  • Behandle afvigelser vedr. produktionsinstruktioner og deltage i produktionsmøder efter behov
  • Kontrollere og underskrive certifikater og overensstemmelseserklæringer i samarbejde med Customer Service

 

Du bliver en succes hos Fritz Schur Energy, hvis du

  • Er en proaktiv og opsøgende holdspiller, både i forhold til kolleger og til faglige udfordringer
  • Har en bred indsigt i og forståelse for teknik og erfaring med elektronisk arkivering
  • Har en baggrund som Produktionsteknolog, Teknisk Tegner, Teknisk Assistent eller tilsvarende
  • Både forstår, læser og skriver engelsk – også teknisk
  • Er faglig stolt, robust, systematisk og besidder både humor og godt humør

 

Din fremtidige arbejdsplads

Fritz Schur Energy har stor erfaring med udvikling og fremstilling af hydrauliske systemløsninger til vindmølleproducenter. Vi er en del af Fritz Schur Technical Group, som er en vækstorienteret og moderne industrikoncern i spændende udvikling såvel i Danmark som internationalt.

Hos Fritz Schur Technical Group er der fokus på den enkelte medarbejder og dennes trivsel. Vi lægger vægt på, at vore medarbejdere får de udfordringer og den uddannelse, der skal til for at de - og dermed virksomheden - til stadighed kan udvikle sig.

Vi er stolte af vores kultur og arbejder målrettet med medarbejdertrivsel, hvilket bl.a. betyder en god og sund kantineordning, frisk frugt, personaleforening, og masser af sociale arrangementer. Du kan læse meget mere på www.fstg.dk

 

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Elsebeth Bie Tüxen på mobil 51 31 52 46. Og du kan læse mere om FSE på vores hjemmeside www.fsenergy.dk.